NEN 3140 inspecties

De verzekering verplicht tot inspectie (NEN 3140 inspectie in polisvoorwaarden)

Verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker preventieve maatregelen om brand te voorkomen. Zo kan het zijn dat u voor uw brandverzekering verplicht bent de elektrische installaties in uw gebouw te laten inspecteren. Voor de horeca is dit een gebruikelijke clausule in de polis, en inmiddels ook in andere branches. Calado Elektrotechniek neemt zowel de eisen als de wensen van de klant erg serieus.

 

Aanpak

De inspectie wordt uitgevoerd volgens de methode die is vastgelegd in de NEN 3140. In een risico-inventarisatie wordt meteen bepaald hoe vaak een herinspectie nodig is. U kunt kiezen voor inspectie van alle installaties in één keer of elk jaar een gedeelte. Wij bespreken dit graag tijdig met u en informeren u duidelijk over de mogelijkheden.

 

Resultaat

U ontvangt van Calado Elektrotechniek een uitgebreide rapportage waarin onder andere de aanbevelingen voor verbetering van de installatie is opgenomen. Met dit rapport kunt een andere installateur de mankementen aan uw installatie laten verhelpen of u kunt er voor kiezen om de herstelwerkzaamheden door Calado Elektrotechniek te laten uitvoeren met dezelfde service en expertise die u van ons gewend bent. Wij staan voor duidelijke afspraken en snelle en voordelige service. Op ons kunt u bouwen.

 

 

Maak direct een afspraak. BEL ons op 085-0090523of vul het contactformulier in.