Over ons

Als relatief klein bedrijf met grote ambitie voelen wij ons verplicht mee te gaan met de tijd. Alle installaties die Calado Elektrotechniek verzorgt en onderhoudt zijn duurzaam, energiezuinig en optimaal in gebruik. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om onze producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. Wij houden daarbij rekening met ons milieu en onze leefomgeving.

Uw wensen zijn vanaf het eerste contact leidend voor ons ontwerp. Samen werken we naar een resultaat dat naadloos aansluit op uw verwachtingen. Calado Elektrotechniek realiseert dit door een goede communicatie tussen u (als klant) en ons (als installateur) en een grote mate van flexibiliteit in zowel de ontwerp- als in de uitvoeringsfase.

Calado Elektrotechniek heeft zich gespecialisseerd in zonnepanelen installaties. Wij leveren en installeren zonnepanelen installaties volgens de geldende NEN normen met uitsluitend TÜV gecertificeerde materialen.

Bent u van plan om een veilige zonnepanelen installatie snel en voordelig op uw dak te laten plaatsen neem dan direct contact met ons op (085-0090523) of vul het contactformulier in.