Installaties

Installaties
De basis van Calado Elektrotechniek ligt bij de aanleg van elektrotechnische installaties. Ons bedrijf ontwerpt samen met u de installatie die past bij uw woning, horeca-bedrijf, appartementcomplex, kantoor, winkel, of andere ruimte. Vervolgens zorgen wij voor de aanleg, het onderhoud en eventuele uitbreidingen. U kunt alle zorg voor uw elektrotechnische installatie met een gerust hart aan ons toevertrouwen.
Van eenvoudige tot complexe elektrotechnische installaties, onze medewerkers weten precies waar ze mee bezig zijn. Zij installeren elektriciteitinstallaties, verlichting, handbediende of automatische schakelaars, wandcontactdozen en elektrische aansluitingen, bekabeling, telefoon- data- en Wifi netwerken, kabel- en wandgoten, verdeelinrichtingen, krachtinstallaties, enz. aangelegd volgens de geldende voorschriften en kwaliteitsnormen. Veilig en betrouwbaar!

Renovatie
De meeste oude panden moeten er wel een keer aan geloven: nieuwe elektra. Renoveren is een precisiewerk waarbij de nodige vakmanschap komt kijken daar de elektrische installatie in oudere panden vaak niet is berekend op de moderne elektriciteitsbehoeften.
In ons overleg komen veel details voorbij zoals, de plaats van een stopcontact, het type/kleur van de schakelaar, waar komt het bed te staan, de keuken indeling, juiste plaats van de lichtpunten, enz. Het zijn allemaal zaken die wij met u doorlopen om u het woongemak te kunnen bieden die u wenst. Wij adviseren u over de nieuwste technieken, energie verbruik, duurzaamheid, de wettelijke voorschriften en de uiteindelijke aanpassingen en kosten.

Bel ons vrijblijvend voor al uw vragen op 085-0090523 of vul het contactformulier in. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.