Storing en Onderhoud

Storingen

Onze maatschappij is afhankelijk van een continue stroomvoorziening. Calado Elektrotechniek weet dit als geen ander. Bij stroomuitval of andere storingen van elektrotechnische installaties staan we direct voor u klaar met professionele oplossingen.

Bel ons op 085-0090523 voor onze snelle service.

Onderhoud

Alles wat niet direct moet worden verholpen, valt onder regulier elektra-onderhoud. Dat maakt onderhoud echter niet minder belangrijk, want het is er juist op gericht om elektra problemen te voorkomen. Jaarlijks ontstaan er immers veel branden of gebeuren ongelukken door gebrek aan onderhoud van de elektrotechnische installaties in woningen en bedrijven. Voorbeelden van slecht onderhoud zijn o.a. los zittende wandcontactdozen, vervuilde schakel en verdeelinrichtingen, los zittende aansluitpunten, bloot liggende bedrading of slecht functionerende nood- en evacuatieverlichting.

Wat te denken aan de verloren arbeidsuren of verstoring in uw productieproces wegens uitval van uw installatie. Vaak zal regulier onderhoud deze storingen voor zijn en u zo veel tijd, geld en ergernis besparen.

Calado Elektrotechniek biedt u de mogelijkheid om dit zorgeloos voor u te regelen door uw elektra te controleren en waar nodig te herstellen. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie en/of opname.

Maak direct een afspraak. Bel ons op 085-0090523 of vul het contactformulier in.